Medence és teraszfedés

Látványos, esztétikus, praktikus

Élvezze fedett medencéjét a szezon elött és után, akár több héttel is!

Kérjen ingyenes árajánlatot és érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

Válasszon a kategóriák közül...

Szerezzen be medencéjéhez egy medence tisztító robotot is!

A medencefedés és előnyei

Medencéje ma már egy kis takarékoskodással szinte mindenkinek lehet. Medencét telepíttetni és fenntartani nem úri mulatság többé. Ön is élvezheti a saját medence előnyeit és akár minden nap megmártózhat a vizében, ha úgy akarja. De ugye azt is szeretné, ha a medencéje vize minél tovább tiszta, szennyeződésmentes és kék vizű maradna?

A különféle keringető rendszerek, tisztító berendezések és vegyszerek használata alapvető fontosságú, de mindez mit sem ér medencefedés nélkül. Egy medence fölé ívelő tető nélkül a medence védtelen az időjárásból és a környezetből származó és a vízbe hulló dolgok ellen. Szállingózó falevelek, eső, mindenféle rovarok és bogarak, de akár eltévedt labdák, játékok is a medence vizében köthetnek ki. Mindezek eltávolítása, a tisztítás plusz energiákat és mondanunk sem, kell, hogy plusz költségeket is felemészt. A megoldás egyszerű és hosszú távon működik.

Keressen minket bizalommal és ismerje meg a medencefedés előnyeit! Különböző kivitelezésű medencefedéseket kínálunk, amikkel megóvhatja, dekoratívabbá és komfortosabbá teheti medencéjét!

Elegáns védelem medencefedéssel

A kerti medencék saját strandélményt nyújtanak a tulajdonosaiknak, tömeg, belépők nélkül biztosítják a zavartalan fürdőzést otthoni, nyugodt környezetben. A saját kerti medence persze nemcsak szórakozás, hanem kötelezettségekkel is jár. Tisztán és rendben kell tartani, rendszeresen karbantartást igényel, hogy hosszú távon is igényes és dekoratív maradjon.

A medencefedések használata lehetővé teszi, hogy a kerti medencével kevesebbet kelljen foglalkozni. Ami sok időt igényel, az egyértelműen a tisztítás, a medence vizének gondozása. Ha egy esztétikus medencefedés van a medence felett, akkor sok időt lehet spórolni az ezzel járó feladatokon.

Az ideális medencefedést keresi? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi típusban, méretben, formában és színben is gazdag választékot tudunk biztosítani a medencefedésekből! Égkék, víztiszta vagy natúr színben, polikarbonátból, lapos, alacsony, magas és középmagas, valamint teraszfedésre is alkalmas termékeink között minden igényre tudunk ízléses medencefedést kínálni. Elegáns, könnyed és stílusos megjelenés jellemzi ezeket a termékeket, amik megóvják a vizet a hulladéktól, a belehulló idegen tárgyaktól, mégsem csúfítják el az ingatlan és a medence megjelenését.

Kérdéseivel keressen fel minket bátran elérhetőségeinken!