Medence és teraszfedés
Látványos, esztétikus, praktikus

Válasszon a kategóriák közül...

Szerezzen be medencéjéhez egy medence tisztító robotot is!

A medencefedés és előnyei

Medencéje ma már egy kis takarékoskodással szinte mindenkinek lehet. Medencét telepíttetni és fenntartani nem úri mulatság többé. Ön is élvezheti a saját medence előnyeit és akár minden nap megmártózhat a vizében, ha úgy akarja. De ugye azt is szeretné, ha a medencéje vize minél tovább tiszta, szennyeződésmentes és kék vizű maradna?

A különféle keringető rendszerek, tisztító berendezések és vegyszerek használata alapvető fontosságú, de mindez mit sem ér medencefedés nélkül. Egy medence fölé ívelő tető nélkül a medence védtelen az időjárásból és a környezetből származó és a vízbe hulló dolgok ellen. Szállingózó falevelek, eső, mindenféle rovarok és bogarak, de akár eltévedt labdák, játékok is a medence vizében köthetnek ki. Mindezek eltávolítása, a tisztítás plusz energiákat és mondanunk sem, kell, hogy plusz költségeket is felemészt. A megoldás egyszerű és hosszú távon működik.

Keressen minket bizalommal és ismerje meg a medencefedés előnyeit! Különböző kivitelezésű medencefedéseket kínálunk, amikkel megóvhatja, dekoratívabbá és komfortosabbá teheti medencéjét!

Facebook
Blogger
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2220 Vecsés, Ady Endre utca 97