Műanyag medencék
Álmodja meg, mi elkészítjük

Medence előrendelések felvételét a 2021-es szezonra megkezdtük!

Műanyag medencék profiktól

Valódi minőségre vágyik, de az is fontos Önnek, hogy kedvező áron szerezhesse be azt, amire szüksége van? Jó lenne olyan helyről rendelni, ahol meghallgatják a kéréseit és igényeit, és ahol igazán törekednek arra, hogy azokat meg is valósítsák? Akkor jó helyen jár!

A nálunk kapható műanyag polipropilén medencék magas minőséget képviselnek, hiszen tudjuk, hogy csak akkor lesz egy vásárlóból visszatérő vevő, ha elégedett a termékkel, amelyet nálunk szerez be. Éppen ezért olyan műanyag medencéket gyártunk és árulunk, amelyeket mi is szívesen használnánk, Ön pedig biztos lehet benne, hogy valóban azt kapja a pénzéért, amit kínálnak Önnek. Változatos alakú és méretű darabokkal állunk a rendelkezésére, így többféle igényhez is tudunk igazodni, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes megoldást. Készüljön fel már most a nyári kánikulára!

Kérdése lenne termékeink kapcsán? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink várják jelentkezését, akár egyéb információkra lenne szüksége műanyag medencéinkről, akár rendelni szeretne - hívjon bizalommal!

Szerezzen be új medencéjéhez egy medence tisztító robotot is!

Tekintse meg minőségi medencéinket és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes árajánlatot a lenti űrlap kitőltésével kérhet könnyedén 

Válogasson kész medencéink közül Webáruházunkban 

Milano 90 cm kör medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság - Fólia vastagsága 90 cm - 0,40 mm - 0,6 mm Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

129.900 Ft-tól

Milano 120 cm kör medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság  120 cm - 0,60 mm Fólia vastagság két méretben rendelhető, 0,6 mm és 0,8 mm. Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

219.900 Ft-tól

Milano 135 cm kör medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság 135 cm - 0,70 mm Fólia vastagság két méretben rendelhető, 0,6 mm és 0,8 mm.  Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

299.900 Ft-tól

Milano 150 cm kör medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság 150 cm - 0,70 mm Fólia vastagság két méretben rendelhető, 0,6 mm és 0,8 mm. Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

379.900 Ft-tól

Toscana 120 cm ovális medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság 120 cm - 0,60 mm Fólia vastagság két méretben rendelhető, 0,6 mm és 0,8 mm. Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

349.900 Ft-tól

Toscana 135 cm ovális medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság 135 cm - 0,70 mm Fólia vastagság két méretben rendelhető, 0,6 mm és 0,8 mm. Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

394.900 Ft-tól

Toscana 150 cm ovális medencék

■■ Az acélfal mindkét oldalán horganyzott és védőbevonattal ellátott. A belső burkolat UV stabilizált PVC fólia. ■■ Az alumínium összekötő profil lehetővé teszi az acélfal két végének gyors és egyszerű összeszerelését (nincs szükség csavarkötésre). ■■ A peremre akasztott fólia egyszerűen rögzíthető a standard profillal. Mélység - Falvastagság 150 cm - 0,70 mm Fólia vastagság két méretben rendelhető, 0,6 mm és 0,8 mm. Az alap modellek kék színű fóliával szerelve. Homok és szürke színű fóliával is rendelhető felár ellenében. A feláras fóliák vastagsága egységesen 0,8 mm. Feláras fóliák rendeléséről kérjük érdeklődjön munkatársunknál.

429.900 Ft-tól


  Polipropilén PP műanyag medence info

  Polipropilén medencéink mérettől és formától függően 4,- 5,- 6mm vastag, mély-nyomott csúszásgátlós, UV stabil, kék színű PP műanyag lemezből készülnek. Bizonyos méretig elhelyezhetők föld felett, félig elásva, illetve új munkagödörben (régi medencék helyére is beilleszthetők). 

  A medence formáját illetően csak a Megrendelő képzelete szab határt, szinte bármi kialakítható. Legnépszerűbb formák az ovális, négyszögletű (kerekített ívekkel) és a kerek medencék. 

  Három különféle peremtípus közül választhat: 

  1. Alap modell: Süllyesztett perem, mely körbe burkolható, műkő szegély fogadására is alkalmas
  2. 15 cm széles PP műanyag perem, a medencetest saját anyagából. Felárral gyártjuk
  3. 60 x 40 mm PP műanyag zártszelvény perem (ezt körmedencékhez ajánljuk) 

  Medencéink mérete is a Megrendelő igénye szerint alakítható. Fontos azonban hogy kiszállítani kerek medencét maximum 3 m átmérőig, ovális és négyszög medencét maximum 9 x 3,5 m méretig tudunk. Ennél nagyobb méretű medencék is elkészíthetők, de azok csak a helyszínen (feláras szolgáltatás). Medencéink mélysége is szabadon választható, max 1.5 méter. 

  Medencék beüzemeléséhez szükséges gépészetet (skimmer, befúvó, csövek, homokszűrő, stb.) is kínálunk webáruházunkban.

  Minden medencénk egyedi, megrendelésre gyártott termék. Pontos ár kalkulációért keressen minket elérhetőségeinken.

  Megrendelését szezontól függően 1-6 hét alatt teljesítjük. Előrendelést folyamatosan felveszünk. 

  Miért érdemes műanyag medence mellett dönteni?

  Medencét szeretne kertjébe? Ugyan az időjárás még egy ideig nem ideális a medencék kialakításához, de tervezni annál inkább lehet velük! Fontolja meg alaposan, milyen medencét szeretne, hogy mire elérkezik a szezon, már csak meg kelljen rendelni azt a megfelelő szolgáltatótól!

  A műanyag medencék a legkeresettebb medencék közé tartoznak, ennek oka pedig az, hogy megfizethetőek, ugyanakkor megbízhatóak is. De mit tud egy műanyag medence, ami miatt érdemes ilyet választani a kertbe?

  A műanyag medencék polipropilénből készülnek, ennek az anyagnak minden pozitív tulajdonságával együtt. Változatos formavilággal rendelkeznek, mivel a polipropilén könnyen alakítható, így a téglalaptól az oválison át az egyedi formákig szinte bármilyen alakú medence készülhet belőlük. A polipropilén könnyű, olcsó és gyorsan telepíthető, a műanyag medence így készen érkezhet az otthonába, ráadásul a karbantartásra sem kell nagy gondot fordítania!

  Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit!

  Kedvező polipropilén műanyag medence árak és egyedi megoldások? Igen!

  Lassan beköszönt a tavasz, ezért érdemes előre gondolkodni azon, hogy milyen átalakításokat, újdonságokat szeretne a kertjében a közeljövőben. Ilyenkor nagyon sokan nemcsak az új növények és kerti bútorok beszerzése mellett döntenek, hanem a medencét is fontolóra veszik, hiszen az otthoni strandolás csakis előnyöket tartogathat. Ha Ön is szeretné a nyári napsugarakat kertjében fürdőzve élvezni, válassza polipropilén műanyag medencéinket!

  Nálunk a műanyag medence árak az általános piaci árakhoz képest kedvezően alakulnak, ugyanis szeretnénk lehetővé tenni, hogy bárki számára elérhetővé váljon az otthoni strandolás. 

  A polipropilén műanyag medencével jelentős összeget megspórolhat, hiszen egyszeri befektetést jelent, ugyanakkor egyedi igényei szerint legyártott megoldást kaphat cserébe. A műanyag medencék árát befolyásolhatják a speciális elképzelések, de biztos lehet benne, hogy menet közben már nem lesznek változások, hiszen tisztában vagyunk a kiszámíthatóság és előre tervezés fontosságával.

  Ne kössön kompromisszumot, válassza a személyre szabott megoldást és a kedvező polipropilén műanyag medence árakat!


  Gondolkodjon előre - tavaszi PP medencerendelés már most!

  Medencét rendelni az ősz közepén? Erre sokan értetlenül csóválhatják a fejüket, hiszen az idő egyre hidegebb lesz, és ilyenkor nem csak a medence használata, de a megvásárlása is fölöslegesnek tűnhet; inkább a tavasz az alkalmas időpont erre. Van azonban egy ok, ami miatt érdemes a tavaszi PP medencerendelést már most, az ősz folyamán lebonyolítani.

  Az egyedi méretű, formájú, vagy kialakítású medencéket nem raktárról szállítjuk, hanem a megrendelő elképzelései alapján gyártjuk le, ez pedig időbe telik. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de ősszel, sőt, a tél folyamán is rengeteg egyedi kérés érkezik cégünkhöz, aminek köszönhetően gyakorlatilag várólista alakul ki, így a tavaszi PP medencerendelést érdemes az ősz folyamán leadni, hiszen már a télieket is csak a nyárra fogjuk tudni leszállítani, és akkor a beépítés és beüzemelés még tovább csorbítja a medencében tölthető időt.

  Gondolkodjon Ön is előre, és adja le tavaszi PP medencerendelését már most! Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

  Facebook
  Blogger
  Youtube
  pgplast.hu
  Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2220 Vecsés, Ady Endre utca 97