PP, PE tartályok gyártása

Otthoni, vagy ipari felhasználásra

Esővízgyűjtés műanyag tartályban

Napjainkban egyre fontosabbá válik Földünk védelme. Ebbe nagyon sok minden beletartozik, a szelektív hulladékgyűjtés, az energiafelhasználás mérséklése és a vízfelhasználás csökkentése is. Jelenleg is körülbelül 750 millióra tehető azoknak a száma, akik nem jutnak tiszta ivóvízhez!

A vízfelhasználás csökkentéséért már egyénileg is nagyon sokat tehetünk, ha az esővizet egy műanyag tartályban összegyűjtjük, és ezt használjuk fel például öntözéshez, vagy WC öblítéséhez. Az esővizet használhatjuk ezen kívül mosáshoz és takarításhoz is, amihez alapvetően szintén sok ivóvizet használunk el, pedig nem feltétlen kellene ezekhez ivásra is alkalmas tisztaságú víz. Egy átlagos nap vízfelhasználásának a felét gond nélkül lehetne esővízből fedezni!

Az esővíz bizonyos fokú hasznosítását viszonylag kis befektetéssel meg tudjuk oldani. Már egy egyszerű műanyag tartály beszerzésével is megoldható az öntözéshez való felhasználás, de természetesen megtérül az is, ha ennél komolyabb rendszerben gondolkozunk.

Keressen minket bizalommal esővíz gyűjtéséhez alkalmas műanyag tartályokért!

Egyedi tartályok gyártásához vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tartály gyártás: időtálló megoldások és magas minőség

Tartályok gyártására számos területen lehet szükség, otthoni használatra éppen úgy, mint ipari környezetben. Egy közös pont azonban mégiscsak van a különböző alkalmazási területek között, ez pedig az, hogy kiváló minőségű eszközökre van szükség.

Szennyvíztartályok, élelmiszerek tárolására alkalmas tartályok, lakókocsiba való víztartályok vagy éppen hűtővíz tároló tartályok esetén egyaránt nagy hangsúlyt kell fektetni az időtállóságra. Igen nagy károkat okozhat, és megnehezíti a mindennapi teendőket, teljes munkafolyamatok állhatnak le, ha gyakran kell gondoskodni a javításról, cseréről. A műanyag remek megoldást kínál a tartályok gyártása során is, hiszen kedvező áron előállíthatóak, és az igények szerint könnyedén alakíthatóak a PP, PE eszközök.

A medencegyártás mellett a műanyag tartályok gyártását is ránk bízhatja! Forduljon hozzánk bizalommal, ossza meg velünk elképzeléseit, rendelje meg saját, egyedi igényeinek eleget tevő tartályát tőlünk!