Homokszűrő szettek

A kristálytiszta medence elengedhetetlen kelléke

Ne feledje a speciális szűrő üveget is megrendelni!

Szűrő üveg 20 kg

Speciális szűrő üveg Két szemcseméretben rendelhető: Stage 1, 0,6 - 1,2 mm Stage 2, 0,4 - 1,0 mm ■■ • Jobb és egészségesebb vízminőség. ■■ • Egyszerűsített szűrési folyamat: egyedi és célirányosan fejlesztett szűrőközeg, hosszú élettartammal. ■■ • Kevesebb elpazarolt energia, víz és vegyszer. ■■ • Környezetkímélő megoldás ■■ • Optimalizált áramlás ■■ • Nincs többé biofilm képződés, nem szükséges pelyhesítő szer ■■Magas élettartam. ■■ Bármilyen típusú szűrőben egy rétegben alkalmazható ■■Minimális víz, energia és vegyszerigény ■■Maximális higiénia: fertőzés és biofilm képződés mentes felület. ■■ Optimális szűrési érték ■■ Élettartama végén újrahasznosítható ■■Minimalizált nyomásveszteség ■■Minden szűrési környezethez speciális közeg áll rendelkezésre. (Stage-1; Stage-2) ■■Maximális hatékonyság, akár 50m/h szűrési sebesség esetén is

8 990 Ft

Szűrő homok 25 kg

Osztályozott, tűzi-szárított gránithomok. A szárítás után, két méretre osztályozott, pormentesített szűrőhomok 25 kg-os zsákokba csomagolva. Szemcse méretek: 0,5 - 1,0 mm 1,25 - 2,5 mm Elavult technológia, használatát NEM ajánljuk! ■■ Rövid élettartam ■■ Réteges elrendezésű közeg ■■Magas víz, energia és vegyszer költség ■■ Biofilm miatt alacsony higiénia. ■■ Szilíciumdioxid veszélyes hatása ■■ A mikrócsatornák képződése csökkenti a szűrés hatékonyságát. ■■ Nem környezetbarát. Nem csak magas víz, energia, vegyszerigényű, hanem élettartama végén mérgező hulladékká válik. ■■ Nem célirányos. Csak egyféle közeg használható eltérő szűrési környezeteknél.

4 990 Ft

  Víztisztítás felsőfokon! - Tudnivalók a homokszűrős szivattyúkról

  A tiszta vízű medencék mindig lenyűgöző látványt nyújtanak, amit csakis különböző víztisztító készülékek használatával lehet elérni. A homokszűrő berendezések e téren elengedhetetlenek, hiszen nélkülük nem érhető el a tökéletesen tiszta medencevíz!

  A homokszűrő berendezés tulajdonképpen egy olyan készülék, amely folyamatosan forgatja a medence teljes vizét, így e technikának köszönhetően szűri meg a szennyeződéseket abból. A homokszűrő berendezés legnagyobb előnye, hogy rengeteg vízdíj megtakarítását teszi lehetővé, hiszen nem kell annyiszor leengednünk a medencét. Tehát egy egyszeri befektetéssel és minimális ráfordítással rengeteget spórolhatunk hosszú távon, ami a vízdíjat illeti!

  A homokszűrő berendezésekkel kapcsolatban nagyon fontos, hogy megfelelően legyenek beállítva, hiszen csakis úgy lehetséges a rendeltetésszerű üzemeltetésük!

  Ha homokszűrő berendezést szeretne vásárolni, keressen minket bizalommal! 

  Homokszűrők a hatékony medence tisztításhoz!

  A medence fenntartásának vannak modern és ezzel párhuzamosan egyszerűbb módjai is, mint a víz cseréje vagy a kézzel és hálóval történő takarítás. A korszerű berendezések segítségével a víz tisztaságának megóvása gyerekjáték. Ilyen berendezés a homokszűrő is, amit kifejezetten medencékhez terveztek.

  A homokszűrő használata nélkül jóval több vizet kellene elpazarolni ahhoz, hogy ne szennyezett vízben úszkáljanak a medencét használók. Gondoljon bele, hogy a homokszűrő nélkül milyen könnyen kerülhet a vízbe olyasmi, ami a víz tisztaságát elrontja. Választhat, hogy a medencét még így használja egy darabig, más módszerekkel tisztítja a vizét vagy az egészet lecseréli és ezzel pazarlásba kezd.

  A medence homokszűrő az igényes és modern medence alapvető felszerelésének része és a legfontosabb medence berendezések sorát egészíti ki. Válasszon belőle minőségi modellt, hogy hosszú távon megbízható homokszűrést tudjon végeztetni! Az általunk forgalmazott termékek között garantáltan megtalálja az Önnek valót!

  Facebook
  Youtube
  pgplast.hu
  Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút