Homokszűrő szettek

A kristálytiszta medence elengedhetetlen kelléke

Ne feledje a speciális szűrő üveget is megrendelni!

Szűrő üveg 20 kg

Speciális szűrő üveg Két szemcseméretben rendelhető: Stage 1, 0,6 - 1,2 mm Stage 2, 0,4 - 1,0 mm ■■ • Jobb és egészségesebb vízminőség. ■■ • Egyszerűsített szűrési folyamat: egyedi és célirányosan fejlesztett szűrőközeg, hosszú élettartammal. ■■ • Kevesebb elpazarolt energia, víz és vegyszer. ■■ • Környezetkímélő megoldás ■■ • Optimalizált áramlás ■■ • Nincs többé biofilm képződés, nem szükséges pelyhesítő szer ■■Magas élettartam. ■■ Bármilyen típusú szűrőben egy rétegben alkalmazható ■■Minimális víz, energia és vegyszerigény ■■Maximális higiénia: fertőzés és biofilm képződés mentes felület. ■■ Optimális szűrési érték ■■ Élettartama végén újrahasznosítható ■■Minimalizált nyomásveszteség ■■Minden szűrési környezethez speciális közeg áll rendelkezésre. (Stage-1; Stage-2) ■■Maximális hatékonyság, akár 50m/h szűrési sebesség esetén is

8 990 Ft

Szűrő homok 25 kg

Osztályozott, tűzi-szárított gránithomok. A szárítás után, két méretre osztályozott, pormentesített szűrőhomok 25 kg-os zsákokba csomagolva. Szemcse méretek: 0,5 - 1,0 mm 1,25 - 2,5 mm Elavult technológia, használatát NEM ajánljuk! ■■ Rövid élettartam ■■ Réteges elrendezésű közeg ■■Magas víz, energia és vegyszer költség ■■ Biofilm miatt alacsony higiénia. ■■ Szilíciumdioxid veszélyes hatása ■■ A mikrócsatornák képződése csökkenti a szűrés hatékonyságát. ■■ Nem környezetbarát. Nem csak magas víz, energia, vegyszerigényű, hanem élettartama végén mérgező hulladékká válik. ■■ Nem célirányos. Csak egyféle közeg használható eltérő szűrési környezeteknél.

4 990 Ft

  Víztisztítás felsőfokon! - Tudnivalók a homokszűrős szivattyúkról

  A tiszta vízű medencék mindig lenyűgöző látványt nyújtanak, amit csakis különböző víztisztító készülékek használatával lehet elérni. A homokszűrő berendezések e téren elengedhetetlenek, hiszen nélkülük nem érhető el a tökéletesen tiszta medencevíz!

  A homokszűrő berendezés tulajdonképpen egy olyan készülék, amely folyamatosan forgatja a medence teljes vizét, így e technikának köszönhetően szűri meg a szennyeződéseket abból. A homokszűrő berendezés legnagyobb előnye, hogy rengeteg vízdíj megtakarítását teszi lehetővé, hiszen nem kell annyiszor leengednünk a medencét. Tehát egy egyszeri befektetéssel és minimális ráfordítással rengeteget spórolhatunk hosszú távon, ami a vízdíjat illeti!

  A homokszűrő berendezésekkel kapcsolatban nagyon fontos, hogy megfelelően legyenek beállítva, hiszen csakis úgy lehetséges a rendeltetésszerű üzemeltetésük!

  Ha homokszűrő berendezést szeretne vásárolni, keressen minket bizalommal! 

  Homokszűrők a hatékony medence tisztításhoz!

  A medence fenntartásának vannak modern és ezzel párhuzamosan egyszerűbb módjai is, mint a víz cseréje vagy a kézzel és hálóval történő takarítás. A korszerű berendezések segítségével a víz tisztaságának megóvása gyerekjáték. Ilyen berendezés a homokszűrő is, amit kifejezetten medencékhez terveztek.

  A homokszűrő használata nélkül jóval több vizet kellene elpazarolni ahhoz, hogy ne szennyezett vízben úszkáljanak a medencét használók. Gondoljon bele, hogy a homokszűrő nélkül milyen könnyen kerülhet a vízbe olyasmi, ami a víz tisztaságát elrontja. Választhat, hogy a medencét még így használja egy darabig, más módszerekkel tisztítja a vizét vagy az egészet lecseréli és ezzel pazarlásba kezd.

  A medence homokszűrő az igényes és modern medence alapvető felszerelésének része és a legfontosabb medence berendezések sorát egészíti ki. Válasszon belőle minőségi modellt, hogy hosszú távon megbízható homokszűrést tudjon végeztetni! Az általunk forgalmazott termékek között garantáltan megtalálja az Önnek valót!