Teraszfedések

Klasszikusan elegáns, praktikus, esztétikus

SUPREME

Multifunkciós kialakítása lehetővé teszi a négyévszakos felhasználást. Alkalmas medence-, masszázskád fedésére, vagy akár egy fényben gazdag téli kert megvalósítására.

A SUPREME medencefedések minimális sínkülső szélessége 3.25 m, míg a maximális sínkülső szélessége 5.50 m. A SUPREME medencefedések minimális magassága 2.50 m, míg a maximális magassága 2.85 m.  

A SUPREME típushoz elérhető üvegezések

4mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

Elérhető porfestések 

Natúr eloxált, RAL 1016 antracit, RAL 9010 fehér, RAL 6005 zöld, RAL 1015 bézs 

CORNER

Formája markáns, robosztus. Stabilitást tükröz, így erőteljes, meghatározó eleme lehet a terasznak.  Egész évben tágas, napos, fényes belső teret biztosít, ahol jó időt tölteni.

A CORNER medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.75 m, míg a maximális sínkülső szélessége 5.50 m.A CORNER medencefedések minimális magassága 2.39 m, míg a maximális magassága 2.85 m.  

A CORNER típushoz elérhető üvegezések 

4mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

4mm vastag víztiszta biztonsági üveg 

Elérhető porfestések 

Natúr eloxált, RAL 1016 antracit, RAL 9010 fehér, RAL 6005 zöld, RAL 1015 bézs 

Üvegezéseink jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a hőmérséklet ingadozásának, vegyszeres behatásoknak. Nem törnek, ütésállók és UV védelemmel ellátott anyagból készülnek. 

A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban.    

Hogy a medencefedés könnyen mozgatható, eltolható legyen, dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítik. A görgőket porvédelemmel láttuk el, hogy még tartósabbak legyenek és hosszú távon biztosítsák a tőlük elvárt akadálymentes gördülést.

A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így akár, ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület pedig e téren is biztonságot kínál.

A rossz időjárásra is gondoltunk, ilyenkor az elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják.

A magassági méretek tájékoztató jellegűek, minden esetben a medencefedés szélességétől, a profil típusától és a szegmensek számától függnek.     

Ingyenes árajánlatot a lenti űrlap kitőltésével kérhet könnyedén Facebook
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút