Raktér burkolás PP műanyagból
Nővelje kishaszonjárműve élettartamát

Professzionális raktér burkolás

Legyen szó akár fuvarozásról, akár csomagszállításról vagy más tevékenységről, az alkalmazott furgonon bizony rengeteg múlhat. A furgon legfontosabb részei közé talán a motor, a kerék, és a raktér sorolható. Hogy miért pont ezek? Mert, ha a motor meghibásodik, az autó lerobban, ha a kerék rossz, az autó nem halad, ha a raktér burkolása silány, a benne szállított termék vagy áru sérül, meghibásodik.

Az első két szempont minden esetben az adott autó márkát vagy a szervizt terheli, azonban a raktér burkolás már az üzemeltető feladata, hiszen az alap burkolat sok esetben nem megfelelő bizonyos áruk szállításához. A minőségi raktér burkolás titka a műanyagban rejlik! A professzionális műanyag burkolat ugyanis megfelelő tapadást biztosít, könnyedén tisztán tartható és hosszú éveken át megtartja kiemelkedő minőségét.

Ha Ön is szeretné, hogy az alkalmazott furgonjai raktér burkolása kifogástalan minőségű legyen, forduljon hozzánk bizalommal! Részletekről érdeklődjön munkatársainknál elérhetőségeink bármelyikén!

Ezen felül lehetősége van egyedi műanyag eszközökkel, tárolókkal is bővítenie haszonjárművét!

Növelje meg kishaszonjárműve élettartamát minőségi PP műanyag burkolattal!

Ingyenes árajánlatot a lenti űrlap kitőltésével kérhet könnyedén 

Miért előnyös a műanyag raktérburkolás?

Árufuvarozásra használt járművek esetében nemcsak a raktér mérete kiemelkedő fontosságú, hanem a használhatósága, praktikussága is. Egyrészt lényeges, hogy a rendelkezésre álló hely maximálisan kihasználható legyen, másrészt pedig, hogy az áru ne tudjon sérülni szállítás közben. Ehhez a legjobb megoldás a műanyag raktér burkolat!

A műanyag raktér burkolat egyik legnagyobb előnye a könnyű tisztíthatóság: még a szigorú előírásoknak is megfelel, ezért a legtöbb áruféleség szállításához alkalmas. A műanyag raktérburkolás ráadásul időtálló, ellenáll a nehezebb súlyoknak is, így még évek múlva is kiváló minőségű marad. A raktér burkolása hosszú távú megoldás, megfizethető áron!

Szeretné kihasználni a műanyag raktérburkolás előnyeit? Forduljon hozzánk bizalommal árajánlatunkért, vagy ha bővebb információra van szüksége! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek minden felmerülő kérdésében!Facebook
Blogger
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2220 Vecsés, Ady Endre utca 97