Medence fűtés

Ne csak a főszezonban medencézzen!

Hőszivattyús medencefűtés: ha nem csak a nyári hónapokban szeretné használni a medencét!

Fairland Mini hőszivattyúk gégecsöves rendszerekhez

Inverteres hőszivattyúk

Full Inverter technológia

Fairland INVER-X új generációs hőszivattyúk

TURBO SILENCE 20% EXTRA FŰTŐKAPACITÁS

A Turbo Silence technológia egy új korszak kezdete a medence tulajdonosok életében, amely zavartalan fürdési élményt biztosít.

Az új Turbo Silence technológia továbbfejlesztése a Full-Inverter technológiának. Ezzel 20% fűtőkapacitás növekedés érhető el, amelynek segítségével a medence gyorsabban felmelegszik.

A medence tulajdonosok számára a technológia előnyei a gyors felfűtés, az alacsonyabb fogyasztás, az alacsonyabb üzemeltetési költségek és az intelligens vezérlés.

Háborítatlan felfrissülés

Booster módban az új vezérlés 21%-kal csökkenti a ventilátor fordulatszámát, amelynek következtében a hőszivattyú csendesebben üzemel, nem zavarva a fürdőzőket.

25%-kal lerövidül a fűtési idő

Szükség esetén a Turbo Silence technológiával, Booster módban a medence felmelegítési ideje 25%-kal lerövidül.

Intelligens vezérlés

Beépített Wifi, érintőképernyős vezérlés.

Választható üzzemmódok: Booster / Smart / Silence

A termékek előrendelhetők!

Elektromos fűtőpatronok

A saját medence nemcsak azért jelent előnyt, mert nem kell rajta osztozni, hanem azért is, mert akkor használhatjuk, amikor csak akarjuk. Bizonyos medence kiegészítőkkel ráadásul az átlagosnál sokkal tovább lehet élvezni a szabadtéri medencék nyújtotta szórakozást. A hőszivattyúkkal korszerű medencefűtést lehet működtetni. A hagyományos módszerek is megteszik természetesen, de nem feltétlenül jelentik a legideálisabb megoldást.

Ezzel a fűtőberendezéssel környezetbarát és költséghatékony medencefűtés valósítható meg. Miért van szükség a hőszivattyúra a medencefűtéshez? A hideg vízben megmártózni nem mindenki szeret, de annál többen kedvelik a kellemes hőmérsékletű vízben való fürdőzést. A nyári nap melegében természetes módon felmelegszik a víz. Ősszel erre már nem nagyon van lehetőség, de a vizet minimális energiafelhasználással a hőszivattyú is fel tudja melegíteni.

Ha felkeltettük az érdeklődését a hőszivattyús medencefűtés iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén bővebb tájékoztatásért!


A medencefűtéssel hosszabb a szezon!

A nyári forróságnak vége, de Önnek lenne kedve később is csobbanni egyet a medencéjében? A hűvös időben fürdőzéshez csupán egyetlen kérdés vetődik fel. Van medencefűtés a medencében? A modern medencefűtés segítségével minden szempontból ideális körülményeket teremthet ahhoz, hogy a szabadtéri medencében ősszel vagy akár télen, illetve egy még csípős tavaszi napon is kellemesen érezze magát.

Az inverteres hőszivattyú az egyik legjobb választás, ha a medencefűtésben is a legjobbat szeretné választani. Hosszabbítsa meg vagy kezdje hamarabb a medence használat szezonját egy hatékonyan működtethető medencefűtéssel! A medence vizének felfűtése gyorsan történik, észre sem veszi és máris kellemes hőmérsékletűre melegedett a víz. A felfűtés a medence hőszivattyúval egyszerre hatékony, biztonságos és energiatakarékos is.

Válassza a korszerű medence berendezéseket és használja rendszeresen a megbízható medence kiegészítőket annak érdekében, hogy a lehető legjobban ki tudja használni a kertjét és benne a medencéjét!