Medence fűtés
Ne csak a főszezonban medencézzen!

Hőszivattyús medencefűtés: ha nem csak a nyári hónapokban szeretné használni a medencét!

Inverteres hőszivattyúk

Full Inverter technológia

Elektromos fűtőpatronok

A saját medence nemcsak azért jelent előnyt, mert nem kell rajta osztozni, hanem azért is, mert akkor használhatjuk, amikor csak akarjuk. Bizonyos medence kiegészítőkkel ráadásul az átlagosnál sokkal tovább lehet élvezni a szabadtéri medencék nyújtotta szórakozást. A hőszivattyúkkal korszerű medencefűtést lehet működtetni. A hagyományos módszerek is megteszik természetesen, de nem feltétlenül jelentik a legideálisabb megoldást.

Ezzel a fűtőberendezéssel környezetbarát és költséghatékony medencefűtés valósítható meg. Miért van szükség a hőszivattyúra a medencefűtéshez? A hideg vízben megmártózni nem mindenki szeret, de annál többen kedvelik a kellemes hőmérsékletű vízben való fürdőzést. A nyári nap melegében természetes módon felmelegszik a víz. Ősszel erre már nem nagyon van lehetőség, de a vizet minimális energiafelhasználással a hőszivattyú is fel tudja melegíteni.

Ha felkeltettük az érdeklődését a hőszivattyús medencefűtés iránt, akkor lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén bővebb tájékoztatásért!

Facebook
Blogger
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2220 Vecsés, Ady Endre utca 97