Szivattyúk, homokszűrő berendezések

A kristálytiszta medence vízért

Szivattyúk

Homokszűrő szett

Prémium szűrőszettek

Szűrőközeg

Szűrő üveg 20 kg

Speciális szűrő üveg Két szemcseméretben rendelhető: Stage 1, 0,6 - 1,2 mm Stage 2, 0,4 - 1,0 mm ■■ • Jobb és egészségesebb vízminőség. ■■ • Egyszerűsített szűrési folyamat: egyedi és célirányosan fejlesztett szűrőközeg, hosszú élettartammal. ■■ • Kevesebb elpazarolt energia, víz és vegyszer. ■■ • Környezetkímélő megoldás ■■ • Optimalizált áramlás ■■ • Nincs többé biofilm képződés, nem szükséges pelyhesítő szer ■■Magas élettartam. ■■ Bármilyen típusú szűrőben egy rétegben alkalmazható ■■Minimális víz, energia és vegyszerigény ■■Maximális higiénia: fertőzés és biofilm képződés mentes felület. ■■ Optimális szűrési érték ■■ Élettartama végén újrahasznosítható ■■Minimalizált nyomásveszteség ■■Minden szűrési környezethez speciális közeg áll rendelkezésre. (Stage-1; Stage-2) ■■Maximális hatékonyság, akár 50m/h szűrési sebesség esetén is

8 990 Ft

Szűrő homok 25 kg

Osztályozott, tűzi-szárított gránithomok. A szárítás után, két méretre osztályozott, pormentesített szűrőhomok 25 kg-os zsákokba csomagolva. Szemcse méretek: 0,5 - 1,0 mm 1,25 - 2,5 mm Elavult technológia, használatát NEM ajánljuk! ■■ Rövid élettartam ■■ Réteges elrendezésű közeg ■■Magas víz, energia és vegyszer költség ■■ Biofilm miatt alacsony higiénia. ■■ Szilíciumdioxid veszélyes hatása ■■ A mikrócsatornák képződése csökkenti a szűrés hatékonyságát. ■■ Nem környezetbarát. Nem csak magas víz, energia, vegyszerigényű, hanem élettartama végén mérgező hulladékká válik. ■■ Nem célirányos. Csak egyféle közeg használható eltérő szűrési környezeteknél.

4 990 Ft

    Szűrőszivattyúkkal mindig tökéletes lesz a medence vize!

    A kertesházak lakóinak meg van az az előnyük, hogy szert tehetnek egy saját otthoni medencére, ezért nem kell a nyári hónapokban a strandolás miatt aggódniuk, otthonuk kényelmében élvezhetik a hűsítő lubickolást. Hosszú ideig tart kiválasztani a tökéletes formájút és méretűt, ám sokan megfeledkeznek arról, ami utána jön, és rendszeres feladat lesz: a medence vizének tisztán tartása.

    A szűrőszivattyúk megkímélik a fáradtságtól, és mindig tiszta vizet garantálnak a medencéjében a teljes használati idő alatt! A vásárlás előtt fontos utánanézni, hogy pontosan hány liter vízzel kell megbirkóznia a szűrőszivattyúnak, és ez alapján kiválasztani a megfelelő darabot. Működésük halk, a beüzemelésük pedig roppant egyszerű!

    Ha Önnek is megbízható szűrőszivattyúra van szüksége, az általunk ajánlott készülékekben nem fog csalódni! Amennyiben kérdései vannak a vásárlás előtt, keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!