Medence robotok
Takarító robotot minden medencéhez

Ismerje meg a medencetisztító robotokat!

Akik kertes házban élnek, azok fejében egy idő után megfogalmazódik a kerti medence igénye, ami nyáron tökéletes kikapcsolódást nyújt, emellett akár ideális sportolási körülményeket is biztosíthat. A medence egyetlen hátránya, hogy a kristálytiszta víz érdekében rendszeresen kell takarítani, ami rendkívül fárasztó és időigényes feladat lehet.

Ahhoz, hogy ezt a műveletet megkönnyítse, vásároljon medencetisztító robotot, melynek köszönhetően a takarítási folyamat szinte gyerekjátékká válik!

Igazán forradalmi berendezésnek számít, aminek köszönhetően nem kell többé órákon keresztül takarítania a medencét, hiszen a medencetisztító robot mindezt elvégzi Ön helyett! A robot a szél által medencébe juttatott apró porszemeket, falevelet is eltávolítja. A modern medencetisztító robot hatékony működése garantálja, hogy bármilyen szennyeződéssel megküzd, Önnek csak annyi a dolga, hogy hátradőljön, és megvárja, hogy a robot befejezze a munkát.

Éljen a korszerű technika előnyeivel, válasszon medencetisztító robotot, és tegye még kényelmesebbé otthonát!

Bio Suction Enjoy - csillogóan tiszta biomedence

a Dolphin Bio automata medencetisztító robottal.
Arra tervezve, hogy megfeleljen egy 15m hosszú biológiai medence speciális tisztítási igényeinek. 

A Dolphin Bio háromkefés, opcionális szívócsővel felszerelve, hogy a szennyeződéseket közvetlenül eltávolítsa a medencéből, szűrőbetétek különböző
vízszűrési finomsággal. Ez a robot alaposan megtisztítja a medence padlóját, falait és vízvonalát.

Maximális higiénia - egyedi háromkefés tisztítás, két Bio kefét és egy dupla sebességű harmadikat használva. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, algát és baktériumokat még a rendkívül csúszós, egyenetlen padlókról és falakról is.

Költséghatékony, egyszerű medence karbantartás - a nagyteljesítményű automatikus tisztítással időt, energiát és a kézi tisztítás költségeit spóroljuk meg. Ezen kívül segít megtartani a víz minőségét és egyensúlyát, amely lehetővé teszi a medence vizének hosszabb használatát.
Sokoldalú szűrés és szívóteljesítmény minden medencéhez - 3 exkluzív belső szűrési mód és külső szűrési lehetőség a medence szivattyúján keresztül, a por- és törmelékmentes medencéért minden körülmény között.
Megbízható teljesítmény és egyszerű használat - A fejlett technológiák precíz, pontos szkennelést és teljes hatékonyságot biztosítanak a sarkokban, a hajlatokban és a kőpadlókon.
Beépített giroszkóp és intelligens szenzorok, melyekkel a robot a legteljesebb tisztítást éri el a legrövidebb idő alatt.
"Állítsd be és felejtsd el" - a heti időzítő segítségével könnyen beállítható a tisztítási ütemterv, távirányítás késleltetett működtetéssel és több programválasztási opció.
A speciális Bio Intensive Mód megakadályozza a zavarosság keletkezését, a víz természetesen tiszta és világos marad.

Kényelmes karbantartás - felülről tisztítható szűrők.

Facebook
Blogger
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2220 Vecsés, Ady Endre utca 97