Medence robotok

Takarító robotot minden medencéhez

Ismerje meg a medencetisztító robotokat!

Éljen a korszerű technika előnyeivel, válasszon medencetisztító robotot, és tegye még kényelmesebbé otthonát!

Maytronics Liberty 

Új generációs vezeték nélküli medencetisztítás

A Dolphin LIBERTY termékcsalád a medencetisztítás új generációját mutatja be, vezeték nélküli kialakítással a páratlan mobilitás érdekében, továbbá mágnesesen rögzíthető induktív töltővel.

A Dolphin LIBERTY 400 új, nagyszerű funkciókat kínál, mint például az "Eco Mode", amely rövid és hatékony tisztítási ciklusokkal egész héten tisztán tartja a medencét, valamint a "Cycle Selector" - ezzel testreszabhatja a padló, vagy a padló és az oldalfalak tisztítását.


Miért érdemes medenceporszívót vásárolni?

Az elmúlt időszakban rengeteg ingatlantulajdonos döntött a saját kerti medence megépítése mellett, hiszen roppant kényelmes, ha az embernek nem kell sehova utaznia ahhoz, hogy ússzon vagy hűsöljön egyet. Ahhoz, hogy a medencék megfelelő körülményekkel, tiszta vízzel várják a fürdőzőket, kiemelt figyelmet kell fordítani a takarításukra. Szerencsére ehhez manapság rengeteg korszerű, könnyen kezelhető berendezés áll rendelkezésre, amiket csak el kell indítani és máris teszik a dolgukat. Ha Ön is szeretné könnyen karbantartani medencéjét, válassza ehhez a medenceporszívókat!

A medenceporszívók előnye, hogy a medencét teljes egészében képesek rövid idő alatt tisztává varázsolni, így a fürdőzőket semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy csobbanjanak egyet a kristálytiszta vízben. Mind a falakat, mind az aljzatot hatékonyan tisztítják, a nagyobb törmelékeket, faleveleket is képesek összeszedni. A medenceporszívókat könnyű kezelni, rengeteg időt, energiát lehet velük spórolni a medencetisztításon.

A választékunkból beszerezhető medenceporszívók megbízható, minőségi termékek. Amennyiben kérdései lennének a készülékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!