Medence robotok

Takarító robotot minden medencéhez

Bio Suction Enjoy - csillogóan tiszta biomedence

a Dolphin Bio automata medencetisztító robottal.
Arra tervezve, hogy megfeleljen egy 15m hosszú biológiai medence speciális tisztítási igényeinek. 

A Dolphin Bio háromkefés, szívócsővel felszerelve, hogy a szennyeződéseket közvetlenül eltávolítsa a medencéből, szűrőbetétek különböző
vízszűrési finomsággal. Ez a robot alaposan megtisztítja a medence padlóját, falait és vízvonalát.

Maximális higiénia - egyedi háromkefés tisztítás, két Bio kefét és egy dupla sebességű harmadikat használva. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, algát és baktériumokat még a rendkívül csúszós, egyenetlen padlókról és falakról is.

Költséghatékony, egyszerű medence karbantartás - a nagyteljesítményű automatikus tisztítással időt, energiát és a kézi tisztítás költségeit spóroljuk meg. Ezen kívül segít megtartani a víz minőségét és egyensúlyát, amely lehetővé teszi a medence vizének hosszabb használatát.
Sokoldalú szűrés és szívóteljesítmény minden medencéhez - 3 exkluzív belső szűrési mód és külső szűrési lehetőség a medence szivattyúján keresztül, a por- és törmelékmentes medencéért minden körülmény között.
Megbízható teljesítmény és egyszerű használat - A fejlett technológiák precíz, pontos szkennelést és teljes hatékonyságot biztosítanak a sarkokban, a hajlatokban és a kőpadlókon.
Beépített giroszkóp és intelligens szenzorok, melyekkel a robot a legteljesebb tisztítást éri el a legrövidebb idő alatt.
"Állítsd be és felejtsd el" - a heti időzítő segítségével könnyen beállítható a tisztítási ütemterv, távirányítás késleltetett működtetéssel és több programválasztási opció.
A speciális Bio Intensive Mód megakadályozza a zavarosság keletkezését, a víz természetesen tiszta és világos marad.

Kényelmes karbantartás - felülről tisztítható szűrők.


Miért érdemes medenceporszívót vásárolni?

Az elmúlt időszakban rengeteg ingatlantulajdonos döntött a saját kerti medence megépítése mellett, hiszen roppant kényelmes, ha az embernek nem kell sehova utaznia ahhoz, hogy ússzon vagy hűsöljön egyet. Ahhoz, hogy a medencék megfelelő körülményekkel, tiszta vízzel várják a fürdőzőket, kiemelt figyelmet kell fordítani a takarításukra. Szerencsére ehhez manapság rengeteg korszerű, könnyen kezelhető berendezés áll rendelkezésre, amiket csak el kell indítani és máris teszik a dolgukat. Ha Ön is szeretné könnyen karbantartani medencéjét, válassza ehhez a medenceporszívókat!

A medenceporszívók előnye, hogy a medencét teljes egészében képesek rövid idő alatt tisztává varázsolni, így a fürdőzőket semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy csobbanjanak egyet a kristálytiszta vízben. Mind a falakat, mind az aljzatot hatékonyan tisztítják, a nagyobb törmelékeket, faleveleket is képesek összeszedni. A medenceporszívókat könnyű kezelni, rengeteg időt, energiát lehet velük spórolni a medencetisztításon.

A választékunkból beszerezhető medenceporszívók megbízható, minőségi termékek. Amennyiben kérdései lennének a készülékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!