Lapos medencefedés

Válassza a kertje stílusához leginkább illeszkedőt!

SKY

Alig észrevehető magasságával a kert diszkrét elemét jelenti. Könnyen használható, jó választás azoknak, akik egy kisebb kertbe tervezik, kevésbé feltűnő medencéjükhöz.

A SKY medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.5 m, míg a maximális sínkülső szélessége 6.0 m. A SKY medencefedések minimális magassága 0.60 m, míg a maximális magassága 0.75 m.

A SKY típushoz elérhető üvegezések 

3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát  

A medencefedés porfestéssel egyedivé tehető az Ön ízlése és igényei szerint. 

Elérhető porfestések

Natúr eloxált  

SKY PLUS

Kosara enyhén ívelt, így alig észrevehető. Könnyen használható, praktikus modell. Sajátossága, hogy kérhető sín nélküli kivitelben, vagy egy oldali sínnel is. 

A SKY PLUS medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.5 m, míg a maximális sínkülső szélessége 7.0 m. A SKY PLUS medencefedések minimális magassága 0.75 m, míg a maximális magassága 1.15 m.

 A SKY PLUS típushoz elérhető üvegezések 

3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

A medencefedés porfestéssel egyedivé tehető az Ön ízlése és igényei szerint.

Elérhető porfestések

Natúr eloxált, RAL 1016 antracit, RAL 9010 fehér 

MINI

Speciális-, szuperlaposan ívelt kosárgörbe keresztmetszetű kialakítása miatt ez a típus diszkréten beleolvad a környezetébe.

 A MINI medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.5 m, míg a maximális sínkülső szélessége 6.0 m. A MINI medencefedések minimális magassága 0.45 m, míg a maximális magassága 0.70 m.

A MINI típushoz elérhető üvegezések

3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

Elérhető porfestések 

Natúr eloxált, RAL 1016 antracit, RAL 9010 fehér, RAL 6005 zöld, RAL 1015 bézs 

HEXA

A Hexa medencefedés exkluzív megjelenésével a modern design megtestesítője. Sarkított, szögletes formája határozott vonalvezetése stabilitást tükröz. Ez az a kialakítás, aminek köszönhetően akár már mindössze 36 cm-es magasságtól is kivitelezhető.

A HEXA medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.5 m, míg a maximális sínkülső szélessége 6.5 m. A HEXA medencefedések minimális magassága 0.36 m, míg a maximális magassága 0.80 m.

A HEXA típushoz elérhető üvegezések 

3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

Elérhető porfestések

Natúr eloxált, RAL 1016 antracit, RAL 9010 fehér 

Üvegezéseink jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a hőmérséklet ingadozásának, vegyszeres behatásoknak. Nem törnek, ütésállók és UV védelemmel ellátott anyagból készülnek. 

A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban.  

Hogy a medencefedés könnyen mozgatható, eltolható legyen, dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítik. A görgőket porvédelemmel láttuk el, hogy még tartósabbak legyenek és hosszú távon biztosítsák a tőlük elvárt akadálymentes gördülést.

A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így akár, ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület pedig e téren is biztonságot kínál.

A rossz időjárásra is gondoltunk, ilyenkor az elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják. 

A magassági méretek tájékoztató jellegűek, minden esetben a medencefedés szélességétől, a profil típusától és a szegmensek számától függnek. 

Ingyenes árajánlatot a lenti űrlap kitőltésével kérhet könnyedén 



Facebook
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút