Alacsony medencefedés

Már észrevehető hozzátartozói a kertnek

BASIC

 A Basic magassága már lehetővé teszi a medencetér jobb kihasználtságát: egy kis játékot, vagy labdázást a vízben, akár a csúszszezonon túli hónapokban is. 

A BASIC medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.5 m, míg a maximális sínkülső szélessége 5.75 m. A BASIC medencefedések minimális magassága 0.80 m, míg a maximális magassága 1.10 m.

A BASIC típushoz elérhető üvegezések 

3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

6mm vastag natúr légkamrás polikarbonát 

Elérhető porfestések 

Natúr eloxált

COMET

Méreteiből adódóan képes extrém széles medencét is lefedni. A kedvező árfekvés, a dinamikus formavilág a maximális funkcionalitással párosul.

 A COMET medencefedések minimális sínkülső szélessége 2.5 m, míg a maximális sínkülső szélessége 7.5 m normál profíl típus esetén. Ezen felül 11 m sínkülső szélességig XTR profillal szállítjuk! A COMET medencefedések minimális magassága 0.80 m, míg a maximális magassága 1.3 m.

A COMET típushoz elérhető üvegezések 

10mm vastag natúr légkamrás polikarbonát 

10mm vastag égkék légkamrás 

4mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

4mm vastag égkék tömör 

Elérhető porfestések 

Natúr eloxált, RAL 1016 antracit, RAL 9010 fehér, RAL 6005 zöld, RAL 1015 bézs, 

Üvegezéseink jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a hőmérséklet ingadozásának, vegyszeres behatásoknak. Nem törnek, ütésállók és UV védelemmel ellátott anyagból készülnek. 

A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban. 

Hogy a medencefedés könnyen mozgatható, eltolható legyen, dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítik. A görgőket porvédelemmel láttuk el, hogy még tartósabbak legyenek és hosszú távon biztosítsák a tőlük elvárt akadálymentes gördülést.

A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így akár, ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület pedig e téren is biztonságot kínál.

A rossz időjárásra is gondoltunk, ilyenkor az elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják.

A magassági méretek tájékoztató jellegűek, minden esetben a medencefedés szélességétől, a profil típusától és a szegmensek számától függnek.  

Ingyenes árajánlatot a lenti űrlap kitőltésével kérhet könnyedén Facebook
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút