SUP deszkák
Ne légy gyáva! Evezz állva!

HYDRO-FORCE SUPOK


Megérkeztek az új Hydro-Force SUP-ok!

A vevői igényekre, és tapasztalatokra gondosan odafigyelő tervezés eredménye egy minden tekintetben szuperül teljesítő termékcsalád lett. 

Az állva evezés összes területét lefedő, minden igényre megoldást kínáló termékskála a szakértők szerint is fantasztikusan sikerült, miközben az árát sikerült alacsonyan tartani. 

A Hydro-Force továbbá egyedülálló kombinációkat kínál kiegészítőkkel, üléssel és többféle evezővel.

AZTRON SUPOK


SUP kínálatunk 2019-ben egy új, professzionális termékcsaláddal bővült, az állva evezők körében Európa-szert népszerű Aztron márkával. 

Ezek a deszkák dupla kamrás (double chamber) technológiával készülnek, ezáltal olyan merevek, stabilak és biztonságosak, mint a felső kategóriás SUP-ok, viszont elérhető áron. 

A választékban bárki megtalálhatja a számára ideális deszkát, akár tavi túrázásra, vadvízi evezésre, hullámlovaglásra vagy versenyzésre szeretné használni.

Aztron SUP evezők és kiegészítők


A SUP termékekről bővebben

Napjainkban a vízi sportok igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen nagyon egészségesek, változatosak és a szabad levegőn művelhetőek. Hazánkban még viszonylag ismeretlenek a SUP termékek, pedig külföldön már egyre többen választják ezt a sportágat. Nézzük, mit érdemes róla tudni!

A SUP egy mozaikszó, a Stand Up Paddle, vagyis állva evezés rövidítése. Abban különbözik a szörftől, hogy itt nem a hullámok meglovaglása a lényeg, csupán a víz tetején való haladás. A SUP termékeket használva szinte sétálhatunk a vízen, felfedezhetjük a környéket, csodálhatjuk a természetet. Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek érdemes kipróbálnia ezt a sportot. Az evezés néhány perc alatt megtanulható, és már indulhat is a SUP-olás! A hazánkban megtalálható folyó- és állóvizek szinte mindegyike alkalmas rá, de természetesen előbb sekélyebb részeken célszerű próbálkozni.

Szeretné kipróbálni ezt a remek sportot, és ehhez megbízható SUP termékeket keres? A legjobb, ha hozzánk fordul