Dolphin Bio medence robot porszívó szívócsővel

DOLPHIN BIO

Bio Suction Enjoy - csillogóan tiszta bio-medence a Dolphin Bio automata medencetisztító robottal. Arra tervezve, hogy megfeleljen egy 15m hosszú biológiai medence speciális tisztítási igényeinek. A Dolphin Bio három kefés, opcionális szívócsővel felszerelve, hogy a szennyeződéseket közvetlenül eltávolítsa a medencéből, különböző vízszűrési finomságok.

Ez a robot alaposan megtisztítja a medence padlóját, falait és vízvonalát.

Maximális higiénia - egyedi háromkefés tisztítás. Két Bio kefét és egy dupla sebességű harmadikat használva. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, algát és baktériumokat, még a rendkívül csúszós, egyenetlen padlókról és falakról is.

Költséghatékony, egyszerű medence karbantartás - a nagy teljesítményű automatikus tisztítással időt, energiát és a kézi tisztítás költségeit spóroljuk meg. Ezenkívül segít megtartani a víz minőségét és egyensúlyát, amely lehetővé teszi a medence vizének hosszabb használatát.

Sokoldalú szűrés és szívóteljesítmény minden medencéhez - 3 exkluzív belső szűrési mód és külső szűrési lehetőség a medence szivattyúján keresztül, a por- és törmelékmentes medencéért minden körülmény között. Egy felhasználóbarát rendszer, könnyű opció váltással.

Megbízható teljesítmény és egyszerű használat - A fejlett technológiák precíz, pontos szkennelést és teljes hatékonyságot biztosítanak sarkokban, hajlatokban és kőpadlókon.

Beépített giroszkóp és intelligens szenzorok melyekkel a robot a legteljesebb tisztítást éri el a legrövidebb idő alatt.

Állítsd be és felejtsd el - egy heti időzítő segítségével könnyen beállítható a tisztítási ütemterv, távirányítás késleltetett működtetéssel és több programválasztási opció.

A speciális Bio Intensive Mód megakadályozza a zavarosság keletkezését, a víz természetesen tiszta és világos marad.

Szuper kényelmes karbantartás - felülről tisztítható szűrők.

999 900 Ft