Dolphin Wave 200 XL medence robot porszívó

Kérje egyedi ajánlatunkat!

DOLPHIN WAVE 200XL

■■ 33m-es medencéig, 35m kábel hossz

■■ Szűrési teljesítmény 34m³/h

■■ 1-8 óra szűrési ciklus

■■ Padlótisztítás

■■ Szállító kocsi 

■■ Távirányítás

■■ Garancia 24 hónap, vagy 3.000 üzemóra

Programozható, szisztematikusan és sávonként tisztítja a különböző formájú medencéknek az aljzatlemezét. Intelligens, öntanuló technológiája és a többféle szkennelő módszerének köszönhetően szisztematikus, független és gyors tisztítást biztosít bármilyen közepes méretű, különböző formájú vagy típusú közületi medencében. A négy kefe másfélszeres sebességgel pörög a robot haladási sebességéhez képest, hatékonyan besöpörve elölről és oldalról a szennyeződéseket,, megtisztítva a sarkokat is.

A Wave 200 nagyon hatékony spirális rendszerű dugulás-mentes kétrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik. A spirális áramlási rendszer a törmelékes vizet a szűrőháló felé sodorja. A háló visszatartja a nagyobb törmeléket, a szűrőbetét hosszabb élettartamát segítve. A finom, apró törmelék fennakad a redős szűrőbetéten. A takarófedél felnyitásával egyszerűen és gyorsan felülről tisztítható szűrők.

MMI Interaktív digitális interfész, választható tisztítási módok és on-line műszaki diagnosztika, beleértve a következőket is:

Automatikus medencébe be és kilépés (Drive to pool és Drive home programok)

3 399 900 Ft