SPA

Jelenleg nem elérhető!!!

A SPA medencefedés kisebb kör alakú medencék vagy jakuzzik fedésére alkalmas. Kör alapú, kupolaszerű formája kedves külsőt nyújt, a kert számára pedig egy izgalmas hangulatú kiegészítést. A nyitáshoz elemei 180 fokban forognak körbe. 

A SPA medencefedések sínkülső szélessége 4.95 m, magassága 2.50 m.

Üvegezéseink jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a hőmérséklet ingadozásának, vegyszeres behatásoknak. Nem törnek, ütésállók és UV védelemmel ellátott anyagból készülnek.

A SPA típushoz elérhető üvegezések:

3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát 

A medencefedés porfestéssel egyedivé tehető az Ön ízlése és igényei szerint.

Elérhető porfestések:

Natúr eloxált

A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban.

Hogy a medencefedés könnyen mozgatható, eltolható legyen, dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítik. A görgőket porvédelemmel láttuk el, hogy még tartósabbak legyenek és hosszú távon biztosítsák a tőlük elvárt akadálymentes gördülést. 

A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így akár, ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület pedig e téren is biztonságot kínál.

A rossz időjárásra is gondoltunk, ilyenkor az elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják. 

Ingyenes árajánlatot a lenti űrlap kitőltésével kérhet könnyedén Facebook
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút