PP medence info

20 éves gyártói tapasztalat, képzett szakemberek

Medencéink mérettől és formtától függően 4,- 5,- 6mm vastag, mélynyomott csúszásgátlos, UV stabil, kék színű polipropilén lemezből készülnek. Bizonyos méretig elhelyezhetők föld felett, félig elásva, illetve új munkagödörben (régi medencék helyére is beilleszthetők). 

  • A medence formályát illetően csak a megrendelő képzelete szab határt, szinte bármi kialakítható. Legnépszerübb formák az ovális, négyszőgletű (kerekített ívekkel) és a kerek medencék. 
  • Három különféle peremtípus közül választhat: 
  1. Süllyesztett perem, mely műkő szegély fogadására is alkalmas
  2. 15cm széles PP perem, a medencetest saját anyagából
  3. 60x40cm PP zártszelvény perem (ezt körmedencékhez ajánljuk)
  • Medencéink mérete is a megrendelők igénye szerint alkítható. Fontos azonban hogy kiszállítani kerek medencét maximum 3m átmérőig, ovális és négyszög medencét maximum 9x3m méretig tudunk. Ennél nagyobb méretű medencék is elkészíthetők, de azok csak a helyszínen (feláras szolgáltatás). Medencéink mélysége is szabadon választható, általában max 1.5méter. 
  • Medencék beüzemeléséhez szükséges gépészetet (skimmer, befúvó, csővek, homokszűrő, stb.) is kínálunk (termékek feltőltése az oldalra hamarosan).

Minden medencénk egyedi, megrendelésre gyártott termék. Pontos ár kalkulációért keressen minket elérhetőségeinken. 

Megrendelését szezontól függően 1-6 hét alatt teljesítjük. Előrendelést folyamatosan felveszünk. Előrendelés esetén fix havi részletben is fizethet felár nélkül!

Facebook
Youtube
pgplast.hu
Tel.: +36 20 / 542 06 72 | Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút