Medence szkimmer nélkül levelek szennyezik a vizet

2022.08.16

Medence szkimmer használatával a vízen nem fognak levelek úszkálni. Tartsa tisztán egyszerűen a medencéjét a legjobb medence kiegészítőkkel!

Ugye mennyire bosszantó a látvány, amikor a frissen feltöltött, kitakarított medencét máris elborítják a levelek. Nem kell ahhoz ősznek lenni, hogy a fákról levelek szállingózzanak. Azonban nincs szükség arra, hogy egyenként kihalássza a leveleket a víz felszínéről. A medence szkimmer megoldja Ön helyett a medence tisztítást.

A medence szkimmer egy olyan berendezés, ami a medence vízfelszínéről képes lefölözni a szennyeződéseket, ezt jelenti a neve is, fölöző. Eddig a klasszikus módszer, a háló alkalmazása volt ismert, de a nyújtózkodásnak és a fárasztó hajlongásnak búcsút mondhat. A modern medence berendezés része a medence szkimmer, amivel a vízfelszín állandóan tiszta lesz. A medence méretéhez válasszon teljesítmény, ár, típus alapján! A medence szkimmerekből létezik kézi, beépíthető és belógatható változat is. A mi termékeink között megtalálja az új medence kiegészítőt!