A páramentesítő készülék medencéhez száraz levegőt teremt beltéren!

2021.12.21

Páramentesítő készülék medencéhez, a beltéri működtetéshez. Ajánljuk lakossági és nem lakossági megrendelőinknek is felhasználásra.

A beltéri medencék használatának egyik rizikója a páraképződés. A hőmérséklet különbségekből adódóan könnyen létrejöhet párásodás. A párásodás szintén egyszerűen vezethet penészesedéshez, ami az egészséges levegőt negatívan befolyásolja. A páramentesítő készülék medencéhez tervezve biztosítja a belső terek egészséges levegőjének megőrzését és a penészmentes környezetet.

A webáruházunkban több modell is elérhető, amiket a sokoldalúságuknak köszönhetően egyéb helyeken is hatékonyan lehet alkalmazni párátlanításra. A páramentesítő berendezés működése csendes, de nagyon hatékony, köszönhetően a beépített HP Booster technológiának. A működésének köszönhetően nincs több köd, pára vagy penész csak a száraz levegő és ideális páratartalom, ami 55-65%-nak felel meg. Uszodák, fedett medencék, wellness hotelek, fürdők számára nélkülözhetetlen medence kiegészítő a páramentesítő készülék medencéhez!