A medence szivattyút vásárlást ne kapkodja el!

2022.07.13

Medence szivattyúval mindig tiszta és higiénikus körülmények várják a fürdőzőket. Az új medence berendezésből sok fajta elérhető.

A medence szivattyúk választékában kell megtalálni azt az egyet, ami a legjobban megfelel a medence tulajdonosának, na és a medencének. Mi alapján válasszon új medence kiegészítőt?

A medence szivattyúk alapvető tulajdonsága a kapacitás. A medence méretével összhangban lévő teljesítményre van szükség, ami a tisztán tartást megbízhatóan végzi el. Az is lényeges, hogy mekkora zajjal jár a működése a szivattyúnak. A minőségi medence szivattyú befolyásolja a medence vizének tisztaságát, mert a munka oroszlánrészét ez a berendezés végzi és csak kis részét a tisztítószerek. A medence karbantartására is hatással van. A medence szivattyúk több fajta szűrőrendszerrel kaphatóak. A homokszűrős változat népszerű, de létezik szűrőbetétes, zsákos és filteres modell is. A homokszűrés finom szűrést tesz lehetővé, kevés karbantartást igényel, nem dugul el könnyen a berendezés. A webáruházunkban homokszűrős medence szivattyúkból is tud válogatni!