A homokszűrő nélkülözhetetlen a medence tisztán tartásához!

2022.05.16

Homokszűrővel könnyen tisztán tarthatja medencéjét, megelőzve ezzel a túl gyakori vízcserét. Keressen minket bizalommal Ön is megbízható berendezésért!

Egy saját medence szuper dolog, ugyanakkor fontos, hogy a karbantartására is odafigyeljünk és ne csak akkor foglalkozzunk vele, amikor csobbanni szeretnénk egyet. A rendszeres tisztítás elengedhetetlen, ha nem szeretnénk túl sűrűn cserélni a vizet. Emiatt ajánlott a homokszűrő használata, ami hatékonyan képes kiszűrni a vízbe került szennyeződéseket.

A homokszűrőt nem muszáj folyamatosan működtetni, de érdemes naponta kétszer bekapcsolni, hogy jól átforgathassa a vizet. Meleg időben szükség lehet rá többször is, mert ilyenkor könnyen elszaporodnak a baktériumok és gyorsabban leromlik a víz minősége. A medence homokszűrő a higiénikus medencézés alapja, ezért megéri beszerezni egy megbízható, megfelelő teljesítményű berendezést.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson kedvére a kínálatunkban található homokszűrőkből